A FÉMIXÓ Kft-ről

A FÉMIXÓ Kft. 2000.04.26-án jött létre. Jogelődje a FÉMIXÓ Bt. volt, mely 1996.02.13-án alakult. A vállalkozás székhelye 2017.02.27-i hatállyal Biharkeresztesről Derecskére került át, mely korábban Telephelyként szolgált.

A vállalkozás építőipari acélszerkezetek gyártásával, helyszíni szerelésével, valamint elektrosztatikus porszórással foglalkozik. Megrendeléseink döntő részét a Market Zrt. munkái teszik ki. A 2 cég között évtizedre visszanyúló jó kapcsolat alakult ki, a kilátások a jövőre nézve is pozitívak.

A Kft. alapítása óta folyamatosan és fokozatosan fejleszti kapacitását a termelés igényeihez igazodva. Jelenleg saját telephellyel, lakatos üzemmel, raktárral, porszóró műhellyel, iroda és szociális épülettel rendelkezik, melyeket döntően pályázatok keretében valósított meg. 

Vállalkozásunk az elmúlt nehéz évek során is tartani tudta bevételeit, a foglalkoztatott létszám nem csökkent, sőt folyamatos fejlesztéseket hajtott végre. A folyamatos fejlődés hozományaként vállalkozásunk egyre nagyobb volumenű feladatokat tud vállalni.

A Kft. a Market Zrt. nagy beruházásainak szinte mindegyikén jelen van. Munkánkkal kapcsolatosan negatív visszajelzés nem érkezett, a Market Zrt. a soron következő nagy projektek kapcsán is számít közreműködésünkre.

Célunk a jövőre nézve is az, hogy egyre nagyobb szerepet vállaljunk azon projekteken, melyek kapcsán megkeresnek bennünket, ehhez elengedhetetlen a folyamatos beruházás és fejlesztés.

Vállalt feladataink többsége jelenleg Budapesten, vagy a Dunántúlon valósul meg, azonban nyitottak vagyunk más építőipari cégek megkeresésére és lehetőség szerint a régióban megvalósuló projekteken is szívesen vállalunk lakatos feladatokat.